JxCat alerta d’una “important càrrega fiscal” en el pressupost de Barcelona però negociarà

La regidora Neus Munté adverteix que el consistori preveu ingressos que no depenen de l'Ajuntament

La regidora de Junts per Catalunya (JxCat) a l’Ajuntament de Barcelona Neus Munté ha alertat que les línies mestres del pressupost per al 2020 presentades aquest divendres pel govern municipal preveuen una “important càrrega fiscal”. Munté, però, ha estès la mà a negociar els comptes amb el govern de Colau, tot i dir que ho fan des de “l’escepticisme”.

[r:1]

En declaracions als mitjans, ha advertit que “els increments més importants del pressupost es basen en ingressos que no depenen de l’Ajuntament de Barcelona”, ja sigui amb les previsions dels pressupostos generals de l’Estat o amb l’increment de la taxa turística que es va aprovar en l’últim ple demanar a la Generalitat.

La regidora de JxCat s’ha mostrat preocupada pel fet que la “important càrrega fiscal” que denuncia que es preveu en les línies generals del pressupost sigui per “reconduir a corre cuita” la “mala gestió” i les “retallades” que atribueix a l’anterior mandat. Per això, ha demanat que els ciutadans no en “paguin les conseqüències” amb “aquesta càrrega fiscal que s’incrementa”.

A més, Munté ha posat en dubte que els ingressos previstos per l’increment de la taxa turística a la ciutat estiguin en marxa l’1 de gener del 2020, ja que falta que sigui aprovat pel Parlament. Tot i això, la regidora ha mostrat la “predisposició” del grup a treballar amb el govern municipal per pactar els comptes.

Més informació

Comentaris

    el mussol emprenyat 04/10/2019 7:24 pm
    ras i curt: els colaus amnb el suport del sociates, volen pujar l'IBI, l'impost de circulació i totes les taxes possibles, ofegant als imbècils que encara paguem impostos, amb l'excusa de sempre: solidaritat,ecologia i demàs mantres. La barra i la poca-vergonya d'aquesta gent és de traca.

Nou comentari