Movimiento Cívico 12-O anima els constitucionalistes a manifestar-se amb Vox

L’entitat reclama un front unitari per protestar contra Ada Colau per no deixar que el partit d’ultra dreta organitzi un acte al Palau Sant Jordi

L’entitat Movimiento Cívico 12-O ha instat Vox a convocar una manifestació en contra de la “decisió antidemocràtica” de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per “impedir” un acte del partit d’ultra dreta al Palau Sant Jordi. El col·lectiu acusa l’Ajuntament d’incidir “en la manca de neutralitat institucional i totalitarisme que caracteritza la situació política que es viu a Catalunya”. 

També ha demanat als partits constitucionalistes que se sumin a aquesta protesta per exigir “neutralitat i igualtat de drets per a tots els catalans”. L’entitat proposa al partit de Santiago Abascal que organitzi la protesta i demana a la formació que faci aquesta convocatòria “extensiva i unitària” a partits i entitats “disposades a defensar els espais públics per l’ús de tots”.

La petició de Movimiento Cívico 12-O arriba després que el passat 8 de març l’empresa pública que gestiona el Palau Sant Jordi Barcelona Serveis Municipals programès “tasques de manteniment” per al 30 de març, data en què Vox pretenia celebrar un acte al recinte.

Més informació

Nou comentari