Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament farà “treballs de manteniment” al Palau Sant Jordi el dia que Vox volia llogar-lo
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona busca com esquivar diplomàticament al partit ultradretà Vox, que vol llogar el Palau Sant Jordi per fer-hi un míting multitudinari el proper 30 de març. “En aquestes dates, no hi ha disponibilitat al Palau Sant Jordi perquè s’han de dur a terme treballs de manteniment que no es poden posposar”, respon al TOT Barcelona un portaveu de B:SM, l’empresa municipal que el gestiona.

L’espai és de titularitat pública i el gestiona l’empresa pública BSM –igual que el Tibidabo, l’Estadi Olímpic, el Barcelona Teatre Musical o el parc del Fòrum–. Sense grada retràctil té capacitat per a un màxim de 17.960 persones, però en pot acollir més si el públic està de peu dret. 

Precisament aquest dijous l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, havia exigit a l’alcaldessa Ada Colau, que denegués la cessió d’ús del Palau Sant Jordi per evitar que Vox l’utilitzés per difondre “discursos d’odi”. Un portaveu del partit ultra a Barcelona ha assegurat que la reserva de l’espai no estava tancada i que les “negociacions” seguien el seu curs. En una topada a Twitter entre Santiago Abascal (Vox) i Jaume Collboni (PSC), el dirigent d’extrema dreta ha obert la porta a un canvi d’ubicació i un eventual veto: “Serem en Barcelona el dia 30 d’una manera o altra, amb el vostre permís o sense, estalinistes”, ha etzibat.

Més notícies
Collboni demana a Colau que no cedeixi a Vox el Palau Sant Jordi
Notícia: Collboni demana a Colau que no cedeixi a Vox el Palau Sant Jordi
Comparteix
L'alcaldable del PSC proposa l'elaboració d'un protocol d'ús d'espais públics de Barcelona que impedeixi usar-los per la difusió de discursos d'odi
Vox anuncia un acte de precampanya al Palau Sant Jordi
Notícia: Vox anuncia un acte de precampanya al Palau Sant Jordi
Comparteix
Abascal presumeix de muntar l'arrencada de la precampanya "a la terra on alguns pensen que no tenim res a dir"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa