L’Ajuntament farà “treballs de manteniment” al Palau Sant Jordi el dia que Vox volia llogar-lo

L’Ajuntament de Barcelona busca com esquivar diplomàticament al partit ultradretà Vox, que vol llogar el Palau Sant Jordi per fer-hi un míting multitudinari el proper 30 de març. “En aquestes dates, no hi ha disponibilitat al Palau Sant Jordi perquè s’han de dur a terme treballs de manteniment que no es poden posposar”, respon al TOT Barcelona un portaveu de B:SM, l’empresa municipal que el gestiona.

L’espai és de titularitat pública i el gestiona l’empresa pública BSM –igual que el Tibidabo, l’Estadi Olímpic, el Barcelona Teatre Musical o el parc del Fòrum–. Sense grada retràctil té capacitat per a un màxim de 17.960 persones, però en pot acollir més si el públic està de peu dret. 

Precisament aquest dijous l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, havia exigit a l’alcaldessa Ada Colau, que denegués la cessió d’ús del Palau Sant Jordi per evitar que Vox l’utilitzés per difondre “discursos d’odi”. Un portaveu del partit ultra a Barcelona ha assegurat que la reserva de l’espai no estava tancada i que les “negociacions” seguien el seu curs. En una topada a Twitter entre Santiago Abascal (Vox) i Jaume Collboni (PSC), el dirigent d’extrema dreta ha obert la porta a un canvi d’ubicació i un eventual veto: “Serem en Barcelona el dia 30 d’una manera o altra, amb el vostre permís o sense, estalinistes”, ha etzibat.

Nou comentari

Més notícies

Collboni demana a Colau que no cedeixi a Vox el Palau Sant Jordi

L'alcaldable del PSC proposa l'elaboració d'un protocol d'ús d'espais públics de Barcelona que impedeixi usar-los per la difusió de discursos d'odi

Vox anuncia un acte de precampanya al Palau Sant Jordi

Abascal presumeix de muntar l'arrencada de la precampanya "a la terra on alguns pensen que no tenim res a dir"