Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vox anuncia un acte de precampanya al Palau Sant Jordi
  • CA

Vox ha anunciat que prepara un gran acte de precampanya electoral al Palau de Sant Jordi de Barcelona per al 30 de març, per donar el tret de sortida al cicle electoral que començarà amb els comicis del 28 d’abril al Congrés i el Senat i que es completarà amb les eleccions municipals i europees el 26 de maig.

L’objectiu del partit és portar a Catalunya l'”esperit de Vistalegre”, segons ha explicat el president de Vox, Santiago Abascal, en al·lusió al gran acte celebrat a Madrid l’octubre de l’any passat, al qual van assistir 9.000 persones i que va suposar l’enlairament de la formació.

Abascal assegura que està orgullós d’haver triat Barcelona per a aquest acte, que es farà “en la terra on alguns pensen que no tenim res a dir”. Afirma que no tem el boicot, com els que s’estan fent en molts dels seus actes a Catalunya, com el de dissabte passat a Barcelona.

Quan se celebri l’acte del Palau de Sant Jordi, Vox ja ha d’haver registrat davant la Junta Electoral les seves candidatures al Congrés i al Senat, ja que el termini s’acaba el 25 de març. Així es coneixeran els caps de llista del partit. El pavelló té una capacitat màxima de 18.000 espectadors de peu dret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa