Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vox acusa l’Ajuntament de mentir i anuncia una “gran concentració” a Barcelona
  • CA

Vox ha acusat l’Ajuntament de mentir i de cometre una il·legalitat després que confirmés que el Palau Sant Jordi no estarà disponible per al partit ​ultra per “treballs de manteniment”. La formació d’extrema dreta pretenia fer un míting a Barcelona a les instal·lacions de Montjuïc el 30 de març. Ahir, però, el consistori va comunicar que el Sant Jordi no estarà disponible aquell dia per a cap acte. Vox detalla en un comunicat que van rebre la notificació de l’Ajuntament en què se’ls negava l’ús de l’espai el 25 de febrer. 

La formació de Santiago Abascal ha criticat que Barcelona Serveis Municipals (B:SM) va confirmar la reserva de l’espai el 15 de febrer. També es queixen que l’empresa no els va avisar dels treballs de manteniment quan van abonar part de l’import per utilitzar el Sant Jordi. Vox assegura que han pagat el 50% de la reserva.

Vox es refereix a Jaume Collboni com el “segon tinent d’alcalde de Barcelona, senyor Collbony”

El partit indica que ha enviat un “burofax” a l’Ajuntament perquè consideren la decisió d'”arbitrària” i “discriminatòria”. A més, amenacen de reclamar danys i prejudicis si el consistori no es retracta. El partit ultra diu que l’actitud de l’Ajuntament “atempta contra els drets i llibertats de Vox”, els seus afiliats i els simpatitzants. I avisa: si el consistori no cedeix l’espai convocaran una “gran concentració” a Barcelona el 30 de març. 

“Senyor Collbony”

La decisió de l’Ajuntament es va fer pública ahir després que el líder de PSC al consistori, Jaume Collboni, exigís a Ada Colau que es plantés davant del partit ultra i que no permetés l’acte al Sant Jordi. En el comunicat emés avui, Vox fa referència a l’alcaldable socialista com el “segon tinent d’alcalde de Barcelona, el socialista senyor Collbony”. 

Més notícies
L’Ajuntament farà “treballs de manteniment” al Palau Sant Jordi el dia que Vox volia llogar-lo
Notícia: L’Ajuntament farà “treballs de manteniment” al Palau Sant Jordi el dia que Vox volia llogar-lo
Comparteix
L'empresa municipal que gestiona el pavelló esportiu assegura que "no hi ha disponibilitat" per la data del míting
Collboni demana a Colau que no cedeixi a Vox el Palau Sant Jordi
Notícia: Collboni demana a Colau que no cedeixi a Vox el Palau Sant Jordi
Comparteix
L'alcaldable del PSC proposa l'elaboració d'un protocol d'ús d'espais públics de Barcelona que impedeixi usar-los per la difusió de discursos d'odi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa