Albiach: “VOX no necessita un candidat a les municipals, ja hi ha Josep Bou”

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú alerta que "l'anomalia" no és que els presos polítics encapçalin llistes, sinó que estiguin empresonats

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, Jessica Albiach, considera que “VOX no necessita un candidat a les eleccions municipals a Barcelona perquè ja hi ha Josep Bou“. En resposta a les declaracions de l’alcaldable del PP, que divendres va destacar la “simpatia” de les dones davant la “bravura i enginy” dels homes, ha posat una línia molt clara sobre quins valors es defensen des del feminisme.

[r:1]

“No es pot ser feminista i alhora pactar amb VOX o ser amic de l’IBEX 35”, ha dit en declaracions recollides per l’ACN. Albiach ha carregat contra el PP i Cs i ha advertit que qui no lluita per la redistribució de la riquesa i l’aturada dels desnonaments i no posa les cures al centre de les polítiques i no s’aposta per una economia feminista està “als antípodes del feminisme“.

Albiach, que participava en un acte de CatECP a Badalona amb el cap de llista per a les eleccions europees, Ernest Urtasun, també s’ha referit als presos polítics a les llistes electorals d’alguns partits i ha reivindicat que “l’anomalia” no és la manera com s’estan elaborant les llistes, sinó que aquestes persones estiguin empresonades.

Més informació

Nou comentari