Meridiana Resisteix convoca “una nova jornada d’insubmissió”

Els manifestants desafien la policia amb nous talls i un "taller d'alfabetització de la Brimo"

No s’aturen i cada dia creen una posada en escena diferent. Els veïns mobilitzats a la Meridiana per protestar contra la sentència del Procés s’han entestat ara a plantar cara als Mossos d’Esquadra, que des de dijous passat es presenten cada dia al punt on es fan els talls de trànsit a dispersar-los. Dissabte, fins i tot hi va haver dos detinguts.

Ahir, es va veure una nova estratègia, que consisteix a fer talls intermitents i a separar-se en dos grups: el “ràpid”, format per joves, i el de gent més gran, que entorpeixen el trànsit, més que tallar-lo, travessant a poc a poc els semàfors quan es posen en verd: molt a poc a poc, de manera que quan es posa el llum en vermell encara queda gent a la calçada i obliguen la Guàrdia Urbana a tallar el trànsit per evitar ensurts.

[r:1]

Avui proposen una “nova jornada d’insubmissió”. I ho fan burlant-se de la Brimo, els antiavalots dels Mossos. Per això, l’activitat estrella prevista per a avui, és: Taller de lectura: les vocals (Alfabetització de les Brimos: la lletra A, amb contes de Pilarín Bayés).

Més informació

Nou comentari