Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El sanitari detingut al tall de la Meridiana, a judici d’aquí a un any
  • CA

El sanitari del col·lectiu Street Medics detingut ahir al tall de la Meridiana ha sortit en llibertat aquesta tarda. Es tracta de J.M., membre destacat d’aquest grup d’assistència mèdica. Després de sortir en llibertat, haurà d’anar a judici el 13 de novembre de l’any que ve acusat pels Mossos d’Esquadra de resistència a l’autoritat.

[r:1]

En el vídeo de la detenció de J.M es mostren imatges de com el sanitari demanava la identificació del cap de l’operatiu de la Brigada Mòbil (Brimo) d’ahir a Meridiana.

Mentrestant un agent antiavalot l’identificava, a la qual cosa ell responia que volia que el dirigent del dispositiu s’identifiqués.

L’altre detingut ahir al tall de la Meridiana segueix detingut, segons ha informat el col·lectiu Street Medics. Tan ell com el sanitari posat en llibertat  han declarat aquest matí davant la policia catalana per concloure l’atestat policial i traslladar-lo al jutge d’instrucció que portarà el cas. L’arrestat que encara està sota custòdia policial està acusat de llançar ampolles de vidre contra la línia policial.

Més notícies
Dos detinguts acusats d’amenaçar i atacar els Mossos al tall de la Meridiana
Notícia: Dos detinguts acusats d’amenaçar i atacar els Mossos al tall de la Meridiana
Comparteix
La policia catalana els acusa de llançar ampolles de vidre contra els agents i d'amenaçar-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa