Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts acusats d’amenaçar i atacar els Mossos al tall de la Meridiana
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al vespre dues persones durant el tall de la Meridiana. Es tracta de dos homes que van ser arrestats entre les 22 i les 23 hores, segons han confirmat fonts de la policia catalana al TOT Barcelona. Una de les detencions es va produir després que un dels homes llancés ampolles de vidre contra la línia policial, per la qual cosa està acusat d’atemptat contra l’autoritat. 

[r:1]

L’altre home està acusat d’amenaces i desordres públics, segons han detallat fonts policials. Totes dues detencions es van produir en el marc del tall de la Meridiana, que ahir va viure l’episodi número 42 de protesta des de la sentència del Procés. Fonts dels Mossos recorden que ahir a la nit es van fer barricades amb contenidors per sostenir el tall de l’avinguda. 

[r:2]

Detingut dels Street Medics

Un dels detinguts seria en Jordi, un membre del col·lectiu Street Medics, que ofereix assistència sanitària a les manifestacions. Fan una feina semblant a la que fa Sanitaris per la República, tot i que la relació entre els dos grups és dolenta

Street Medics ha criticat l’actuació policial i ha convocat una concentració de suport al seu company detingut a les 11 hores a la comissaria de les Corts dels Mossos.

Concentració de suport al sanitari

Una setantena de persones s’han concentrat aquest matí per donar suport al sanitari detingut. La protesta estava convocada per a les 11 hores i membres dels Street Medics, així com simpatitzants de l’acampada d’Universitat s’han aplegat davant de la comissaria de les Corts dels Mossos d’Esquadra per exigir la llibertat d’en Jordi. 

Membres dels Street Medics davant de la comissaria de les Corts | Street Medics

Membres dels Street Medics davant de la comissaria de les Corts | Street Medics

 

Més notícies
Els Mossos tornen a dispersar els veïns del tall de la Meridiana
Notícia: Els Mossos tornen a dispersar els veïns del tall de la Meridiana
Comparteix
La policia catalana dissol la protesta per evitar que els veïns tallessin una nit més l'avinguda
Els Mossos tornen a desallotjar el tall de la Meridiana
Notícia: Els Mossos tornen a desallotjar el tall de la Meridiana
Comparteix
Un dia després de ser desallotjats per la policia, els concentrats tornen a tallar el carrer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa