Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor denuncia a Twitter que l’han multat per tocar el clàxon a favor del tall de Meridiana
  • CA

Ni tan sols estava a la manifestació. Va passar amb el cotxe pel costat dels veïns que, per primera vegada, tallaven l’avinguda Meridiana a l’alçada del passeig Fabra i Puig. En veure’ls, va fer sonar el clàxon per donar suport a la protesta. I aquest és el motiu que la Guàrdia Urbana ha tingut per multar-lo, segons denuncia un home a través de Twitter. El conductor explica al TOT Barcelona que la multa ha estat de 60 euros, que finalment han quedat en 30 euros per pagament avançat. 

En conversa amb aquest diari, el conductor –que prefereix mantenir-se en l’anonimat– detalla que el cotxe no està al seu nom. “Hem pagat 30 euros”, especifica. 

Els fets van tenir lloc a l’avinguda Meridiana el 14 d’octubre, el dia que es va fer pública la sentència, a les 22.10 hores. La seva denúncia, segons consta al document que ell mateix ha penjat a la xarxa social, ve provocada per la infracció número 1630: “Fer ús de senyals acústics sense motiu establert”.

“Cada dia en tornar de la feina, la Meridiana tallada. Trigo més o menys a arribar a casa. I què. Les preses triguen molt més”, ha dit l’home en una piulada. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pot ser a novembre 25, 2019 | 09:59
    Pot ser novembre 25, 2019 | 09:59
    Cada dia, també em trobo la Meridiana tallada. No trobo malament la protesta perque hi han innocents que no poden tornar a casa seva com jo. Però penso que a Madrid es deuen descollonar de riure de veure com independentites fan la gitza a atres independentistes. No seria millor racionalitzar això i fer-ho a les 08.00 per concienciar també a les empreses quan els seus treballadors arribin tard. No seria millor fer grups que s'asseguin dins d'oficines de Santader, BBVA etc... per impedir que f

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa