Maragall colla Colau perquè trenqui el silenci sobre la suspensió dels presos

L’alcaldable d’ERC considera que “s’amaga rere les declaracions d’altres”

L’alcaldable d’ERC per Barcelona, Ernest Maragall, ha tornat a carregar els neulers contra Ada Colau arran de la polèmica suspensió dels càrrecs institucionals dels presos polítics. En un acte al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona, celebrat aquest matí, Maragall ha acusat a Colau i Barcelona En Comú de “manca de compromís amb la democràcia i la llibertat”.

Per al candidat, la situació dels presos mostra la diferència d’ERC i els Comuns en la dualitat entre “l’abdicació de Colau i la implicació fins al final per la dignitat, la democràcia i la llibertat dels presos polítics i el dret a l’autodeterminació”. Maragall ha anat un pas més enllà i li ha preguntat a la candidata si és còmplice dels socialistes. “Colau ha dit alguna cosa sobre que la Mesa del Congrés pugui decidir la suspensió dels nostres representants? N’ha dit alguna cosa o està amb el festeig impúdic amb els socialistes i s’amaga amb declaracions dels altres?, s’ha preguntat.

En aquest sentit ha reptat a Colau i Barcelona en Comú, que té Gerardo Pisarello a la Mesa del Congrés, a votar en contra la suspensió dels presos polítics, així com a trencar el silenci en defensa dels drets dels diputats. “Solidaritat personal tota, però compromís polític cap”, ha assegurat Maragall per descriure l’actitud dels comuns amb Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull. “És un silenci terrible i lamentable”, ha constatat. 

Més informació

Comentaris

    Llibertat presos polítics i retorn dels exiliats 24/05/2019 10:41 am
    L'alcaldessa mai es mulla, Sr Maragall. Ha de consultar l'oracle: ara sí, ara no, aquest és el seu lema per als presos polítics tancats a les caspañas!
    Covard 24/05/2019 12:04 am
    Maragall, a veure si tens valor de trencar el silenci sobre la no investidura del MHP Puigdemont, que sortí escollit president de la República Catalana a les nostres irnes.

Nou comentari