Manifestants de la Meridiana, denunciats pels Mossos amb la ‘llei mordassa’

El cos policial indica que ahir a la nit es van identificar diverses persones i que alguns dels identificats van ser denunciats, però no en concreta la xifra

Ahir no hi va haver detencions a la Meridiana, a diferència de dijous, però es van repetir les escenes de recerca i persecució de manifestants pels carrers de Vilapicina (Nou Barris) i el barri del Congrés (Sant Andreu). Diversos d’aquests participants en la protesta  van ser identificats i escorcollats, amb més o menys brusquedat sengons els casos, com mostren els vídeos que ha recollit Meridiana Resisteix.

Fonts del cos confirmen que es van fer diverses identificacions i que, alguns dels identificats, van ser denunciats per via administrativa, en aplicació de la llei 4/2015 de seguretat ciutadana, coneguda com a ‘llei mordassa’. Tanmeteix, el cos no concreta cap xifra ni especifica de quins fets s’acusa els denunciats. És el mateix que es va fer ahir al migdia amb participants en la protesta contra la Constitució davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona.

 

 

Més informació

Comentaris

  fideli 07/12/2019 1:12 pm
  de pocavergonyes a fillsdeputa, només un passet
  remigio III 07/12/2019 1:33 pm
  Potser seria hora de preguntar-nos si, necessitem, terrorisme pagat per nosaltres o, ens seria més rendible un terrorisme de tota la vida. És evident que, aquesta gent uniformada, no respon als deures de protecció ciutadana sinó a, manifestar-se com amenaça ciutadana. A més, ja seria temps d'identificar els "uniformats" que s'excedeixen i els que els han manat actuar contra la ciutadania. O siga, el criminal intel·lectual que deu haver-hi al darrere de cada acció punitiva contra la ciuta
  Ramon 07/12/2019 2:21 pm
  Junts per Catalunya és tant bleda o més, per mi que més i tot, que Convergència. Interior hauria d'haver set per ERC, hòstia consagrada!
  Que pocs vots dels ciutadans actuals té la Constitució que vosaltres mossos defenseu. 07/12/2019 2:21 pm
  Mossos, per fer de Guàrdies civils, ja hi havia els guàrdia civils. Ara haurem de defensar-nos dels dos cossos. Els paguem tots dos per tal que ens empresonin? Mossos, com us heu tornat? Sols és amb diners dels catalans que cobreu i vosaltres vinga defensar Madrid i la seva Constitució , ja ho sabeu que del Cobos a l'Aznar cap del PP la va votar? i ara tampoc la va votar cap dels líders actuals, eren petits.
  Mont-real 07/12/2019 2:57 pm
  Quin fàstic
  Jami 07/12/2019 3:27 pm
  Això és com la sèrie Un poble francés. Hi han les tropes d'ocupació i els col·laboracionistes. Dret de conquesta diuen ells.
  Los supremacistas cada vez generan más asco. 07/12/2019 4:32 pm
  Y luego sólo son unas lloronas.
  Sisco 07/12/2019 5:12 pm
  El 17 de Agost, tots vàrem sentir-nos orgullosos del mossos de esquadra, avui la cosa a canviat i molt, no semblen els mateixos, que està passant Sr Buch, el poble no oblida, i aquesta no es la nostra policia.
  un tipo que vive en Tabarnia 07/12/2019 7:35 pm
  guaum guau guau, que traduit a idioma normal, no el que parlen els GOSSOS, es a la merda
  Jordi Comasobirana 07/12/2019 8:07 pm
  Buch dimissió ja! Fora col·laboradors del feixisme caspanyol!
  Josep 08/12/2019 8:39 am
  Vergonya. Buch no es digne de ser Conseller No favorable al 155 ho és el nou Santi Vila

Nou comentari