Els Mossos denuncien manifestants independentistes en aplicació de la ‘llei mordassa’

La policia ha fet "diverses identificacions" entre els manifestants que han cremat fotocòpies d'una pàgina de la Constitució davant de la Delegació del govern espanyol

Diversos dels manifestants que han participat aquest divendres al migdia en la protesta convocada per col·lectius independentistes davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona han sigut identificats i “alguns” d’aquests identificats seran denunciats –per via administrativa– en aplicació de la llei de seguretat ciutadana aprovada al Congrés el 2015, coneguda com a llei mordassa perquè incideix en aspectes de la llibertat d’expressió i de manifestació però inclou també molts altres conceptes.

Fonts dels Mossos d’Esquadra que han confirmat les identificacions –no donen el nombre– i les denúncies no concreten quin article de la llei esmentada s’aplica no per quins fets en concret.

Alguns dels participants en la protesta, convocada pels CDR, la CUP, Arran i Pícnic per la República entre d’altres, han cremat fotocòpies de la primera pàgina de la Constitució espanyola, ja que avui se’n celebrava l’aniversari i els manifestants independentistes feien una protesta contra la carta magna estatal. També s’ha cremat almenys un exemplar sencer de la Constitució i una bandera espanyola.

Més informació

Comentaris

  el verdugo del Cid 06/12/2019 8:25 pm
  Apart de fotre el camp d'espaÑistán (això ja no ho impedirà ni Déu amb tots els estols celestials), al final aconseguirem fins i tot que els espanyols s'avergonyeixin tant de la seva fastigosa "epaÑa" com els alemanys de l'holocaust
  Quico 06/12/2019 8:48 pm
  Millor un 25 d'abril portugués que un 6 de desembre español
  Anna 06/12/2019 8:49 pm
  Què faran amb les dades de la gent que han identificat???? Això és intimidació. Aquest és el món que ens espera si no reaccionem. No ens podrem ni queixar. Ens diuen que això és una democràcia i ens ho em de creure. Els ciutadans cada dia serem més instrumentalitzats pels poders.
  remigio III 06/12/2019 11:11 pm
  Una amenaça més que caurà sobre el partit d'En Sánchez. Una taca més que haurà d'intentar rentar Podemos.
  ganxó 07/12/2019 7:35 am
  Potser sigui hora de separar el gra de la palla. Estan foten per terra tot el carinyo i admiració que el poble català va sertir un dia pel ells o "alguns"
  Clara 07/12/2019 9:46 am
  Espanya país podrit dictador mafiós represor franquista borbònic

Nou comentari