Bou ho dona tot cantant ‘En pie si eres español’ en la manifestació unionista

El regidor del PP s'ha deixat anar i ha sigut l'atracció amb la cançó del grup ultra Los de Artós i amb el parlament final

Nou líder a les files unionistes a Catalunya. A la manifestació espanyolista d’aquest migdia a Barcelona, el cap de files del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha estat l’estrella revelació.  El regidor popular ha hagut de competir amb el president de Vox, Santiago Abascal, i el Cos Nacional de Policia, les dues figures entronitzades pels 1.500 manifestants que segons la Guàrdia Urbana han desfilat des de Urquinaona per Via Laietana fins arribar a la Prefectura de la Policia Nacional espanyola.

Bou, que encapçalava la pancarta amb el president del PP Alejandro Fernández, ha esperonat els concentrats abans del seu parlament de tancament de la manifestació . El regidor del PP s’ha marcat un seguit de salts i saltirons a ritme d’un eslògan del grup conegut com Los de Artós, un grupuscle espanyolista que es reuneix sovint a la plaça de Sarrià que porta aquest nom i que ha provocat diversos aldarulls a Barcelona. La cançoneta ha començat després que des d’un escenari improvisat en un camió s’ha demanat “todo el mundo al suelo”, una frase que fa ressonar el record del 23F.

Ara bé, Bou s’ha endut la palma quan ha agafat el micròfon a l’escenari davant de la comissaria de Via Laietana. Fidel el seu estil vehement i desacomplexat, Bou ha reclamat als líders dels partits espanyolistes “unitat” per lluitar contra l’independentisme. El líder del PP a la capital catalana també assegurat que ha patit boicot contra de la seva empresa, el seu patrimoni i que sovint ha patit per la seva seguretat.

Amb aquests arguments ha emfatitzat la necessitat de la unió del PP, Cs i Vox amb plataformes com Catalunya Suma. Bou també ha fet contenta la parròquia concentrada quan li han demanat que pronunciés un “viva España com només ho fa ell.”. El regidor, visiblement animat, ha agafat aire i ha tancat la manifestació amb el seu tradicional “viva Espanya, visca Catalunya i viva el Rei!”. Els manifestants l’han acomiadat com una veritable estrella de concert. 

Comentaris

  Visca Estat Català 06/12/2019 6:14 pm
  Que no salti tant que no si no s´hagues presentat Primaries a Barcelona a hores d´ara aquest senyor no seria regidor de res, va tenir sort d´entrar per dues dotzenes de vots.
  Vvv 06/12/2019 6:47 pm
  Aquest home està com un llum de ganxo! Qui li compra pa?
  Xevier 06/12/2019 7:27 pm
  Sort que no feien controls anti alcohol i anti drogues en aquesta trobada de fatxendes perquè segur que més d'un hagués donat positiu...!!!
  GAVANENC 06/12/2019 7:32 pm
  Bou, el bufó de la Cort ñola
  Josep 06/12/2019 9:36 pm
  Un pobre Judas , ni cas , vergonya de sortir de casa deuen tenir els seus fills si es q es fertil...
  Josep el rebel 06/12/2019 10:25 pm
  Un altre pobre víctima de d'adoctrinament fanàtic espanyolista.
  Número 08/12/2019 10:08 am
  Vergüenza ajena!

Nou comentari