JxCat confia que els comuns deixin actuar Batlle per corregir la inseguretat

Elsa Artadi explica que s'han reunit amb el nou regidor de Seguretat per analitzar la "crisi" dels darrers dies i oferir-li "mà estesa"

JxCat ofereix “mà estesa” al nou regidor socialista de Seguretat, Albert Batlle, per frenar l’increment de fets delictius a Barcelona els darrers dies. Batlle va ser director dels Mossos d’Esquadra durant les presidències d’Artur Mas i Carles Puigdemont. La portaveu del grup municipal, Elsa Artadi, ha explicat a la premsa aquest dilluns que representats de JxCat han mantingut “una reunió llarga per valorar la situació en la que es troba actualment Barcelona”.

Segons ha assegurat, Batlle “reconeix que la crisi d’inseguretat no és una percepció sinó una realitat” i que la situació aquest estiu és “molt diferent a la d’anys anteriors”. “Ell té ganes de posar-s’hi i veurem si aquest govern bipartit li permet tirar endavant les mesures necessàries per revertir la situació”, ha avisat Artadi, que recorda que hi ha una “preocupació creixent de la ciutadania” expressada al darrer Baròmetre municipal.

[r:1]

“Ens hi trobaran per donar suport a les mesures correctes i esperem que els comuns i l’alcaldia permetin fer la feina que s’ha de fer i revertir la crisi”, ha dit. Així, ha lamentat “fets delictius que haurien de ser molt més anòmals”, com l’ús d’armes de foc en dos tirotejos aquest cap de setmana. També ha assenyalat el top manta, que “creix sense parar” segons ella i que al seu parer podria augmentar més en funció de les decisions restrictives que prenguin altres ciutats de l’Estat.

Més informació

Nou comentari