Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau avança la Junta de Seguretat pel clima d’inseguretat a Barcelona
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha avançat la convocatòria de la Junta de Seguretat pel clima d’inseguretat a la ciutat. Es tracta de reunions en què Ajuntament i Generalitat afronten aspectes de la seguretat a la capital catalana. La informació ha estat avançada per La Vanguardia i confirmada per fonts del departament d’Interior al TOT Barcelona, que detallen que la reunió serà el dia 19 d’aquest mes.

[r:1]

El consistori va proposar la data, que encaixava amb l’agenda del conseller d’Interior, Miquel Buch. Aquest cop, doncs, està garantida la presència de Buch, que a la primavera no va assistir a la reunió i el va substituir el director general dels Mossos d’Esquadra, Andreu Martínez. Ell va anar a la Seu d’Urgell aquell dia, cosa que va indignar Colau i va tensar encara més la relació entre ells. 

Aquest any s’ha fet una Junta de Seguretat a la primavera i la següent es farà d’aquí a 10 dies. L’any passat la segona trobada de l’any es va fer a l’octubre i no al juliol.

Cs demana un ple extraordinari

Paral·lelament, el grup municipal de Ciutadans va demanar ahir la convocatòria d’un ple extraordinari sobre seguretat a l’Ajuntament. En mig de les reunions per configurar el govern entre PSC i comuns, la presidenta del grup municipal de la formació taronja, Mari Luz Guilarte, va exigir que l’alcaldessa convoqui els grups a debatre sobre la situació de la seguretat a la capital catalana. 

Més notícies
La inseguretat es torna a disparar com a principal preocupació dels barcelonins
Notícia: La inseguretat es torna a disparar com a principal preocupació dels barcelonins
Comparteix
El baròmetre postelectoral dona 6 punts percentuals d'increment dels enquestats que la consideren el principal problema de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa