JxCat atribueix les motos compartides sense llicència al model “restrictiu” de Colau

Dues empreses ofereixen impunement més vehicles del permès

L’oposició coincideix a culpar el govern d’Ada Colau del desgavell en el motosharing de Barcelona. Francina Vila, regidora de mobilitat i portaveu adjunta del grup municipal de JxCat, ha carregat contra el model “massa restrictiu” que ha imposat el consistori a les empreses de vehicles compartits, després que el TOT Barcelona hagi revelat que dues de les companyies principals sobrepassen el límit de motocicletes que els permet la llicència impunement.

“Les limitacions de llicències són una mesura restrictiva de l’activitat, que perjudica la consolidació d’aquest nou instrument de mobilitat de la ciutat i que respon a una decisió ideològica pro-decreixement econòmic”, sosté Vila, en declaracions al TOT Barcelona. “Ara veiem, a més, que no poden ni tan sols fer complir la norma que han imposat. Només podem demanar que revisi el model si no funciona”, ha afegit.

JxCat considera que el motosharing “és una oportunitat” i preferia que s’hagués endreçat el sector amb una ordenança que indiqués “normes del joc” i protegís l’usuari en comptes de limitar els vehicles.

Més informació

Nou comentari