Cs critica Colau pel desgavell de les llicències de ‘motosharing’

El partit taronja critica el govern municipal per no regular el sector segons la demanda real

El grup municipal de Cs ha criticat el govern municipal pel desgavell de les empreses de ‘motosharing’. “Les necessitats de Barcelona van en una direcció i Colau i Collboni van en una altra”, ha lamentat la portaveu del partit taronja, Mariluz Guilartes. Després del caòtic concurs per atorgar llicències, que va acabar amb la meitat de les empreses aspirants renunciant a operar a Barcelona, el TOT Barcelona ha revelat que almenys dues companyies tenen més motos al carrer de les que els permet la seva llicència.

“Abans de prendre cap acció el govern hauria de fer un seguiment de l’evolució real i les necessitats de la ciutat a nivell de les dinàmiques de mobilitat i sobretot fer-ho amb permanent diàleg amb les empreses que presten aquest servei a Barcelona”, han explicat a aquest diari fonts de Cs. L’oposició havia reclamat a l’Ajuntament que atorgués 15.000 llicències, però finalment el govern municipal va posar el topall en 10.000.

Cs reclama al govern municipal que encari la mobilitat compartida de manera “flexible” per tal d’adaptar “l’oferta a la demanda existent, que cada vegada és més creixent”. El partit taronja considera que “si veritablement es vol caminar cap a una mobilitat sostenible, aquest model encaixa molt bé i s’ha de de donar suport de manera equilibrada”.

Nou comentari