Una app mostrarà la ubicació de totes les motos i bicis compartides de Barcelona

Smou inclou els gairebé 10.000 vehicles d'aquest tipus a l'aplicació

Un altre pas endavant cap a la mobilitat del futur. L’app smou, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, permetrà a partir de dilluns ubicar totes les motos i bicis compartides de la ciutat per facilitar-ne la reserva. L’aplicació aposta per la mobilitat integrada, un format de futur que consistirà a portar els usuaris a fer servir diversos mitjans de transport per completar un trajecte i no només un.

Les 14 empreses de bicis i motos compartides estaran presents a l’app, amb un total de 9.748 vehicles, segons ha informat el consistori en un comunicat. Després del repartiment de llicències municipals, que ha portat polèmica i ha obligat l’Ajuntament a rectificar, a la capital catalana hi ha 6.673 motos compartides i 3.075 bicis d’ús compartit.

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha destacat que la integració “millorar l’experiència i el servei a la ciutadania”. Ha recordat també que l’impuls al sharing forma part dels objectius del Pla de Mobilitat Urbana 2024, presentat a principis de setmana.

Més informació

Nou comentari