El candidat del PP a Barcelona, en un míting de Vox aplaudint Abascal fa 9 mesos

L'empresari escollit per Pablo Casado per resistir l'ascens del partit ultra a Barcelona anava a escoltar-ne discursos poc abans de fitxar com a cap de llista 'independent"

L’alcaldable ‘independent’ del PP, Josep Bou, que va fitxar personalment el president popular Pablo Casado aquesta tardor, va assistir fa 9 mesos a un multitudinari míting de Vox. El passat juny aplaudia a Santiago Abascal assegut a segona fila, poques setmanes abans de negociar la seva candidatura a l’Ajuntament de Barcelona. Precisament l’ascens del partit ultra és la principal amenaça del PP a la capital catalana, on ara té tres regidors i podria quedar-se sense representació després de la llarga etapa de lideratge d’Alberto Fernández Díaz.

El TOT Barcelona ha confirmat personalment amb Bou aquest dimarts la seva participació al míting, que va reunir més de 2.000 persones a l’Hotel Barceló Sants. “Sí, sí, el de la imatge sóc jo i ho dic amb tota tranquil·litat”, respon a la sortida del dinar-col·loqui que ha protagonitzat al Círculo Ecuestre. El candidat explica que anava a actes polítics com a president de la patronal unionista Empresaris de Catalunya: “He anat a tots els mítings de partits constitucionalistes, també em veureu en els del PSC”, sosté. “Als d’ERC i PDECat no em veureu!”, contraposa. 

L’acte del juny va reunir a la plana major de Vox i als dirigents de la formació d’extrema dreta a Catalunya, com Lola Martín i Jorge Buxadé, que podrien acabar sent els seus adversaris polítics a les eleccions del 26 de maig. De fet al mateix míting el partit ultra va desgranar les seves propostes per a la ciutat de cara a les municipals. 

Més informació

Nou comentari