Bou es posa de part d’Álvarez de Toledo i demana al dirigent històric Fisas que deixi el PP

El candidat dels populars a l'alcaldia de Barcelona, que no és militant del partit, fa pinya amb Pablo Casado i acusa de "deslleialtat" l'eurodiputat

El candidat del PP a l’alcaldia de la capital catalana, Josep Bou, veu com “una deslleialtat” les crítiques de l’eurodiputat Santiago Fisas a la cap de llista per Barcelona a les eleccions al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo. Fisas va recriminar a Álvarez de Toledo dir que “no parlar català dóna més sentit” a la seva candidatuar. “És un menyspreu a Catalunya i a la llengua catalana”, va assegurar l’eurodiputat català del PP a les xarxes socials.

Aquest dimarts des de Brussel·les, on ha viatjat per exigir tancament de la gelegació de la Generalitat, Bou –que no és militatnt del partit ni té cap intenció de fer-se’n– ha defensat Álvarez de Toledo i ha avisat que “si no s’està d’acord” amb el partit “un se’n va”. “Si s’està en un partit, és per complir i ajudar”, ha defensat.

D’altra banda, Bou ha presentat una carta a la seu de la Generalitat a Brussel·les on exigeix a la delegada, Meritxell Serret, que tanqui la delegació “de la discòrdia i de l’agitació i fake news separatistes”. També li demana que torni a Espanya “en un acte ètic de responsabilitat cívica” per “passar comptes pels seus propis actes”. “No utilitzen aquesta oficina per als fins legítims per als quals va ser creada, sinó per parlar molt i malament del seu propi país, Espanya”, diu a la missiva.

Més informació

Nou comentari