El gest polèmic de Josep Bou a la manifestació del 21-F

El candidat a l'alcaldia ha publicat un vídeo per demostrar que era inofensiu

El candidat a l’alcaldia del PP, Josep Bou, es va deixar veure a la manifestació unitària d’ahir a la tarda en motiu de la vaga general. Allà va ser gravat fent un gest sospitós, com si disparés contra els manifestants. L’alcaldable va apuntar amb el dit en forma de pistola cap a l’escenari, on s’estaven fent els parlaments. També es va passejar entre els concentrats, cosa que va provocar la reacció d’alguns manifestants, que van dedicar retrets a l’alcaldable.

[r:1]

Josep Bou ha compartit el vídeo complet a Twitter aquest matí per demostrar que no feia un gest de disparar, sinó que només assenyalava els participants als parlaments d’ahir a la manifestació. A les imatges es veu el candidat cridant “Visca Catalunya!”, a què els manifestants que el rodegen contesten “lliure!”. Després de corejar “Visca Catalunya” tres vegades, Bou completa la frase amb un altre crit: “Dels separatistes!”. Així, el que volia dir l’alcaldable era “Visca Catalunya lliure dels separatistes”. Quan va dir “dels separatistes” va assenyalar l’escenari amb el dit en forma de pistola.

El gest, que s’ha fet viral, ha suscitat comentaris a les xarxes d’usuaris que han criticat Bou, que carregaven contra el candidat perquè consideraven el gest inadequat. 

Més informació

Nou comentari