Bou coincideix amb l’equip de Colau a demanar més poder per a l’Ajuntament al Port

El candidat del PP reclama que sigui el consistori qui decideixi la direcció de l'organisme portuari | Janet Sanz va defensar la setmana passada que la corporació local hi hauria de tenir més poder

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha demanat avui que l’Ajuntament de Barcelona pugui decidir la direcció del Port i que no sigui la Generalitat qui la determini. Segons ell, es tracta d’evitar que Barcelona ha deixar de ser “ostatge” d’un govern que “té el cap real [Carles Puigdemont] fugat a l’estranger”, ha argumentat l’alcaldable en una roda de premsa que ha fet al moll, a la zona portuària, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

L’empresari convertit en candidat ha criticat que “només un dels cinc presidents que ha tingut fins ara el port tenia experiència” en el sector, i ha dit que aquest càrrec l’hauria d’ocupar un expert “en ports i vaixells”. 

Amb aquestes declaracions, Bou se situa inesperadament en una línia argumental semblant a la de l’equip de l’actual alcaldessa, Ada Colau. La setmana passada, la tinenta d’alcaldia Janet Sanz va ser en unes jornades a València sobre els ports i va reclamar més poder de l’Ajuntament en l’organisme portuari de Barcelona: de fet, va reclamar que es canviés la llei estatal per fer-ho possible.

[r:1]

Més informació

Nou comentari