Bou critica Colau per convertir Barcelona en un “parc temàtic dels ocupes”

El candidat del PP a l’alcaldia insisteix en crear una eina per rebre denúncies anònimes i que la Guàrdia Urbana pugui intervenir immediatament

L’alcaldable del PP, Josep Bou, ha criticat la gestió d’Ada Colau com alcaldessa de Barcelona i l’ha acusat de convertir la ciutat en un “parc temàtic dels ocupes”. L’empresari ha reclamat que Barcelona deixi de ser “tolerant” amb les ocupacions, segons recull l’ACN. Per solucionar-ho, Bou proposa crear una eina perquè veïns i comerciants puguin denunciar de forma anònima perquè la Guàrdia Urbana i els serveis socials puguin actuar immediatament.

[r:1]

Durant una visita a la Vila de Gràcia, Bou ha assegurat que els ocupes “generen problemes” a veïns i propietaris i ha criticat que “en la majoria de casos es tracta de màfies que exploten a persones vulnerables”. No és la primera vegada que l’empresari demana més contundència contra les ocupacions i ha tornat a donar suport al líder del PP, Pablo Casado, que vol agilitzar les desocupacions i permetre que es puguin fer en menys de 24 hores.

Com que “Colau va ser ocupa, actua a favor de l’ocupació il·legal”, ha dit. “Aquesta mesura contundent permetria acabar amb les ocupacions a Barcelona i amb el suport que reben” del govern municipal. En diverses ocasions Bou ha proposat la creació d’una brigada de la Guàrdia Urbana especialitzada en desallotjaments de pisos ocupats i narcopisos.

Més informació

Nou comentari