Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou critica Colau per convertir Barcelona en un “parc temàtic dels ocupes”
  • CA

L’alcaldable del PP, Josep Bou, ha criticat la gestió d’Ada Colau com alcaldessa de Barcelona i l’ha acusat de convertir la ciutat en un “parc temàtic dels ocupes”. L’empresari ha reclamat que Barcelona deixi de ser “tolerant” amb les ocupacions, segons recull l’ACN. Per solucionar-ho, Bou proposa crear una eina perquè veïns i comerciants puguin denunciar de forma anònima perquè la Guàrdia Urbana i els serveis socials puguin actuar immediatament.

[r:1]

Durant una visita a la Vila de Gràcia, Bou ha assegurat que els ocupes “generen problemes” a veïns i propietaris i ha criticat que “en la majoria de casos es tracta de màfies que exploten a persones vulnerables”. No és la primera vegada que l’empresari demana més contundència contra les ocupacions i ha tornat a donar suport al líder del PP, Pablo Casado, que vol agilitzar les desocupacions i permetre que es puguin fer en menys de 24 hores.

Com que “Colau va ser ocupa, actua a favor de l’ocupació il·legal”, ha dit. “Aquesta mesura contundent permetria acabar amb les ocupacions a Barcelona i amb el suport que reben” del govern municipal. En diverses ocasions Bou ha proposat la creació d’una brigada de la Guàrdia Urbana especialitzada en desallotjaments de pisos ocupats i narcopisos.

Més notícies
Bou crearia una “brigada urbana de 500 homes” per desallotjar okupes
Notícia: Bou crearia una “brigada urbana de 500 homes” per desallotjar okupes
Comparteix
El candidat del PP es troba amb veïns de les Corts i els assegura que amb Pablo Casado el partit "recupera el múscul ideològic" que tenia amb Aznar
El candidat del PP a Barcelona amaga que va ser militant de Fuerza Nueva
Notícia: El candidat del PP a Barcelona amaga que va ser militant de Fuerza Nueva
Comparteix
El Tot Barcelona aconsegueix documents que acrediten que Josep Bou es va integrar al partit ultradretà el 1978. Bou va participar l'any passat en un acte de l'organització d'extrema dreta Somatemps
Josep Bou nega “rotundament” que milités a Fuerza Nueva al ‘FAQS’
Notícia: Josep Bou nega “rotundament” que milités a Fuerza Nueva al ‘FAQS’
Comparteix
El candidat del PP ha opinat que Vox no és ultradreta i que Manuel Valls és d'esquerres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa