Bou crearia una “brigada urbana de 500 homes” per desallotjar okupes

El candidat del PP es troba amb veïns de les Corts i els assegura que amb Pablo Casado el partit "recupera el múscul ideològic" que tenia amb Aznar

Com s’arregla en unes setmanes els problemes d’inseguretat en barris com el Raval? Josep Bou assegura que té la fórmula. Ho ha confessat al veïns de les Corts simpatitzants del PP que aquest dimecres al vespre han acudit a fer unes tapes amb ell en un bar del carrer Entença. Es tracta de les trobades en petit comitè –hi havia unes 40 persones– que està fent pels districtes.

I un dels temes que ha col·locat en el centre del seu discurs ha sigut la seguretat, encara que hagi sigut al preu de parlar al seus interlocutors d’un altre barri. “Això que passa al Raval amb els okupes s’arregla en unes setmanes. Jo crearia una brigada urbana de la Guàrdia Urbana que estaria formada per 500 homes, cinc unitats de 100 homes, ben entrenats per la Policia Nacional o la Guàrdia Civil, ben equipats i amb la moral alta, perquè ara estan desmotivats, que només els deixen posar multes. Deixem sempre una unitat d’aquestes al Raval i, quan hi hagi una ocupació, hi van, els treuen, els emmanillen i fora, res d’avisar el jutge, se’ls treu i avall”, ha resumit. La mateixa recepta, segons ell, es pot aplicar als narcopisos.

“Jo podria haver anat amb Cs”

La idea que els problemes de seguretat del Raval es poden solucionar en poc temps amb contundència també forma part del discurs de Manuel Valls, que també ha sortit en el discurs de Bou quan ha dit que farà el que calgui per aconseguir que a Barcelona governi un alcalde “constitucionalista”. De fet, Bou ha admès que ell “podria haver anat amb Cs” però com que han triat Valls “que es quedin amb el francès”. Tot i així, ha assegurat que a Cs “no se li troba el múscul ideològic” i que en canvi el PP “l’està recuperant amb Pablo Casado“. Ha insistit diverses vegades en lideratge del nou president del PP, l’ha equiparat a José María Aznar i ha lamentat que els casos de corrupció hagin danyat la imatge del PP. “Però no heu de patir, perquè des del cap de setmana passat el PP ha començat una nova etapa”, ha sentenciat.

  

Més informació

Nou comentari