Josep Bou: “Barcelona no serà mai la capital de la República catalana”

El candidat el PP a l’alcaldia de Barcelona s’ha definit com un baluard per impedit que Ada Colau repeteixi mandat i doni l’Ajuntament a Ernest Maragall

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, s’ha mostrat convençut que “Barcelona no serà mai la capital de la República catalana”. En una intervenció durant acte del PP català, l’empresari s’ha reivindicat com el candidat idoni per impedir que l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, revalidi el seu mandat i doni l’alcaldia a Ernest Maragall, informa Europa Press.

[r:1]

Davant d’un centenar de persones, entre les quals hi havia l’encara líder del PP a l’Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, i l’exdelegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, s’ha definit com “una eina, només un soldat”. Bou s’ha mostrat tant en sintonia amb els interessos del PP que ha explicat que s’està plantejant afiliar-se al partit.

Per la seva banda, el líder popular de Catalunya, Alejandro Fernández, li ha agraït la seva valentia i ha assegurat que està “donant la volta” a la precampanya. Fernández també ha felicitat el rei Felipe VI pel seu discurs el dia abans del Mobile World Congress. “No va ser un discurs qualsevol”, ha dit. “Era l’ànima de la nació espanyola que va sortir a dir al separatisme que ja n’hi ha prou”.

Més informació

Nou comentari