Forn passa pàgina després del 28A i obre la “nova cursa” per governar Barcelona

El líder de JxCat ha felicitat Junqueras i Romeva pels bons resultats d’ERC i defensa el projecte del seu partit per liderar el canvi de govern a la ciutat

Joaquim Forn ha apostat per passar pàgina després de les eleccions generals del 28A i ja mira cap a les municipals, on els partits independentistes tenen l’oportunitat de governar Barcelona. “Des d’avui mateix ha començat una nova cursa per guanyar les eleccions a Barcelona del pròxim 26 de maig i fer possible el canvi de govern que la ciutat necessita”, ha dit aquesta tarda Forn en una sèrie de piulades.

El candidat de JxCat ha volgut felicitar els seus companys de partit, que van aconseguir 7 diputats tot i els mals auguris de les enquestes, i també ha tingut paraules per Oriol Junqueras i Raül Romeva, els grans vencedors de les eleccions estatals després que ERC aconseguís ser la força més votada a Catalunya. La victòria dels republicans no ha desanimat Forn, que considera que el projecte de JxCat és el que donarà millor resposta “a la voluntat majoritària dels barcelonins d’avançar cap a un Barcelona garantia de futur, prosperitat, benestar i bon govern”.

L’exregidor ha defensat que a partir d’ara el debat de cara a les municipals “ja no serà com aturar l’extrema dreta espanyola“, sinó que toca analitzar “quina proposta política garanteix el canvi a Barcelona” per convertir-la en la gran capital que pot ser.

Més informació

Nou comentari