Collboni es veu “completament” alcalde de Barcelona

El candidat del PSC assegura que abans del 28-A ja es veia guanyador i subratlla que "és evident" que el seu partit recupera vots

El candidat del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Jaume Collboni, ha afirmat que es veu liderant el consistori, com a alcalde, després de la victòria del PSOE a les eleccions estatals d’aquest diumenge i els bons resultats del PSC a la ciutat: “Completament. Ja me’n veia abans dels resultats d’ahir. És evident que hem recuperat vots “, ha dit.

En una entrevista a Betevé Ràdio aquest dilluns, ha celebrat que el PSC hagi estat segona força en districtes com l’Eixample i Gràcia: “Hem entrat amb força en els barris de la classe mitjana de la ciutat”, i ha recordat que mai hi ha hagut tan poc marge de temps entre les eleccions estatals i les municipals.

En relació als resultats d’EnComúPodem, Collboni ha assegurat que “el seu fracàs està relacionat amb el seu discurs ambigu i amb la gestió de l’alcaldessa, Ada Colau”, encara que ha afirmat que prefereixen que el PSOE impulsi un pacte progressista amb Unides Podem que amb Cs.

Més informació

Nou comentari