Valls veu “molt rellevant” la importància del “separatisme” després de les eleccions

L'alcaldable ha celebrat que "s'hagi frenat l'auge de l'extrema dreta"

El candidat amb el suport de Ciutadans a l’alcaldia, Manuel Valls, ha destacat que li sembla “molt rellevant” la importància del “separatisme” i la “intransigència” després de conèixer els resultats de les eleccions generals celebrades ahir. L’ex primer ministre francès ha remarcat l’elevada participació, de rècord a Barcelona, i ha explicat que ha estat la primera vegada que votava a Espanya. “Com a europeu, em sento orgullós d’haver participat en un acte tan crucial de la democràcia”, ha dit en una carta titulada “Ara toca Barcelona”. 

L’alcaldable ha lamentat l’entrada de Vox al Congrés dels Diputats amb 24 escons, però ha celebrat que “s’hagi frenat l’auge de l’extrema dreta”. Sobre el “desafiament” que suposa la importància dels partits independentistes -ERC va ser la força més votada a Barcelona-, ha situat “la constitució, Europa i el diàleg en el marc de la llei” com a solucions.

Valls ha felicitat Pedro Sánchez per la victòria, i ha recordat que serà el líder del PSOE l’encarregat de “liderar aquest país davant els grans reptes que es presenten”. L’ex primer ministre francès s’ha mostrat “decidit” a guanyar les eleccions municipals del 26 de maig i convertir-se en alcalde de Barcelona. 
 

Més informació

Nou comentari