Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls veu “molt rellevant” la importància del “separatisme” després de les eleccions
  • CA

El candidat amb el suport de Ciutadans a l’alcaldia, Manuel Valls, ha destacat que li sembla “molt rellevant” la importància del “separatisme” i la “intransigència” després de conèixer els resultats de les eleccions generals celebrades ahir. L’ex primer ministre francès ha remarcat l’elevada participació, de rècord a Barcelona, i ha explicat que ha estat la primera vegada que votava a Espanya. “Com a europeu, em sento orgullós d’haver participat en un acte tan crucial de la democràcia”, ha dit en una carta titulada “Ara toca Barcelona”. 

L’alcaldable ha lamentat l’entrada de Vox al Congrés dels Diputats amb 24 escons, però ha celebrat que “s’hagi frenat l’auge de l’extrema dreta”. Sobre el “desafiament” que suposa la importància dels partits independentistes -ERC va ser la força més votada a Barcelona-, ha situat “la constitució, Europa i el diàleg en el marc de la llei” com a solucions.

Valls ha felicitat Pedro Sánchez per la victòria, i ha recordat que serà el líder del PSOE l’encarregat de “liderar aquest país davant els grans reptes que es presenten”. L’ex primer ministre francès s’ha mostrat “decidit” a guanyar les eleccions municipals del 26 de maig i convertir-se en alcalde de Barcelona. 
 

Més notícies
Bou, amb guants de boxa en la festa del 8è aniversari d'Equinox, la ràdio francesa a Barcelona / Equinox
Bou ofereix a Valls integrar-se a la seva candidatura per frenar Colau i Maragall
Notícia: Bou ofereix a Valls integrar-se a la seva candidatura per frenar Colau i Maragall
Comparteix
Demana que deixi de "flirtejar amb nacionalistes" i esculli el "bon camí"
Els resultats del 28A als districtes de Barcelona, en 10 gràfics
Notícia: Els resultats del 28A als districtes de Barcelona, en 10 gràfics
Comparteix
PSC i ERC acaparen les dues primeres posicions a tots els territoris, mentre que els comuns queden tercers a sis dels deu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa