Valls veu “molt rellevant” la importància del “separatisme” després de les eleccions

El candidat amb el suport de Ciutadans a l’alcaldia, Manuel Valls, ha destacat que li sembla “molt rellevant” la importància del “separatisme” i la “intransigència” després de conèixer els resultats de les eleccions generals celebrades ahir. L’ex primer ministre francès ha remarcat l’elevada participació, de rècord a Barcelona, i ha explicat que ha estat la primera vegada que votava a Espanya. “Com a europeu, em sento orgullós d’haver participat en un acte tan crucial de la democràcia”, ha dit en una carta titulada “Ara toca Barcelona”. 

L’alcaldable ha lamentat l’entrada de Vox al Congrés dels Diputats amb 24 escons, però ha celebrat que “s’hagi frenat l’auge de l’extrema dreta”. Sobre el “desafiament” que suposa la importància dels partits independentistes -ERC va ser la força més votada a Barcelona-, ha situat “la constitució, Europa i el diàleg en el marc de la llei” com a solucions.

Valls ha felicitat Pedro Sánchez per la victòria, i ha recordat que serà el líder del PSOE l’encarregat de “liderar aquest país davant els grans reptes que es presenten”. L’ex primer ministre francès s’ha mostrat “decidit” a guanyar les eleccions municipals del 26 de maig i convertir-se en alcalde de Barcelona. 
 

Nou comentari

Més notícies
Bou, amb guants de boxa en la festa del 8è aniversari d'Equinox, la ràdio francesa a Barcelona / Equinox

Bou ofereix a Valls integrar-se a la seva candidatura per frenar Colau i Maragall

Demana que deixi de "flirtejar amb nacionalistes" i esculli el "bon camí"

Els resultats del 28A als districtes de Barcelona, en 10 gràfics

PSC i ERC acaparen les dues primeres posicions a tots els territoris, mentre que els comuns queden tercers a sis dels deu