Ernest Maragall fitxarà independents per nodrir la llista d’ERC i crear un consell assessor

El candidat presentarà aquesta tarda la plataforma ‘Ernest Maragall Alcalde + Barcelona’ acompanyat d’una desena de rostres coneguts que li donen suport

Ernest Maragall presentarà aquesta tarda l’eina amb la que vol fitxar independents i rostres coneguts a la seva candidatura: una plataforma de suport que portarà per nom ‘Ernest Maragall Alcalde + Barcelona’. La llista d’ERC comptarà amb un important nombre de candidats que no militen al partit, als que l’alcaldable aspira a incorporar ja perquè participin en la confecció del programa electoral i el disseny de la campanya. La idea del partit és que aquesta nebul·losa de simpatitzants, alguns procedents de l’espai convergent i d’altres més pròxims als comuns, acabin constituïnt un consell assessor.

“La plataforma serà el paraigües sota el que s’agruparan diversos nuclis d’independents que donen suport a Maragall, com Catalunya Sí o BCN Ciutat Oberta”, avancen al TOT Barcelona fonts dels republicans. L’acte que protagonitzarà Maragall aquesta tarda servirà per presentar aquest vehicle i un manifest amb el quan sumen les adhesions, titulat Fem de Barcelona la capital de la llibertat i la democràcia. Vuit de les personalitats firmants exposaran per què donen suport a Maragall i entre el públic també hi haurà més noms coneguts. Alguns aniran a la llista i d’altres s’integraran als grups de treball intern, matisen les mateixes fonts, tot i que la candidatura no resoldrà fins més endavant la incògnita de qui ocuparà el número dos.

Més informació

Nou comentari