Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Forn: “No faré una campanya basada en el terreny emocional”
  • CA

El flamant candidat de Junts Per Catalunya a l’alcaldia de Barcelona, Joaquim Forn, ha remarcat que no hi hagut cap pressió del PDECat per forçar-lo a que fos el líder de la seva llista. “Una decisió d’aquesta envergadura només es pot prendre des del convenciment”, ha destacat Forn en una entrevista a El Punt Avui. També ha insistit en mantenir oberta la porta a la llista unitària, tot i el rebuig reiterat de Maragall (ERC), i ha assegurat que la seva campanya electoral no es basarà “en el terreny emocional”.

Tot i que no ha donat cap posició per tancada, ha reiterat les bones relacions amb Elsa Artadi i Ferran Mascarell i ha mantingut que li “agradaria molt” que s’incorporessin al seu projecte però que, de moment, només ho estan “parlant”. Forn, des de Lledoners, ha concretat que la seva candidatura vol “aplegar gent del PDECat, de la Crida, d’altres partits i independents” per fer “una veritable llista de ciutat” alternativa al model d’Ada Colau.

Respecte a les possibilitats de la seva precampanya electoral, tenint en compte que estarà en ple judici, Joaquim Forn ha reconegut que serà “més difícil” però que trobaran “la fórmula per poder fer arribar missatges i participar en els debats de ciutat”.

 

Més notícies
Forn insisteix a fer una llista conjunta i està disposat a parlar-ne “sense cap condició”
Notícia: Forn insisteix a fer una llista conjunta i està disposat a parlar-ne “sense cap condició”
Comparteix
El candidat de JxCat dubta que l'independentisme s'hagi de "carregar" Pedro Sánchez per no haver fet "cap gest" pel referèndum ni pels presos
Jordi Sànchez s’afegeix a Torra, Forn i Artadi i demana una candidatura unitària a Barcelona
Notícia: Jordi Sànchez s’afegeix a Torra, Forn i Artadi i demana una candidatura unitària a Barcelona
Comparteix
Al·lega que és la manera de garantir que el sobiranisme aconsegueixi l'alcaldia de la capital de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa