Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ernest Maragall veu “inimaginable” un tripartit a l’Ajuntament de Barcelona
  • CA

L’alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Ernest Maragall, ha considerat aquest dimarts “inimaginable” en aquests moments que es repeteixi un tripartit a l’Ajuntament de Barcelona.

Preguntat en una entrevista de Betevé, ha afirmat: “En aquests moments és inimaginable”, i ha assegurat que no es veu governant amb el PSC, el seu antic partit.

Ha remarcat que ERC formularà una proposta de progrés, de recuperació de l’equitat, de reducció de les desigualtats i “inequívocament progressista i republicana”.

Maragall ha considerat clau aconseguir la primera posició en els comicis i ser capaç de “construir una majoria” i tenir més enteniment i complicitats amb altres formacions polítiques al consistori.

Preguntat sobre la unió del tramvia per la Diagonal, ha remarcat que encara hi ha un “debat pendent” ja que no s’ha culminat el procés de diàleg, i ha remarcat que està a favor de fer-ho bé.

Més notícies
Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Notícia: Maragall acusa Valls de ser “pro dependència total”
Comparteix
L’exconseller d’Exteriors participa en el seu primer acte com a candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona a la Farinera del Clot
Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”
Notícia: Ernest Maragall: “Barcelona ha de ser la capital republicana”
Comparteix
El candidat a alcalde ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio i ha detallat com serà la seva candidatura
Ernest, segons Pasqual
Notícia: Ernest, segons Pasqual
Comparteix
L’exalcalde i expresident desgrana anècdotes i records del seu germà, que ara segueix els seus passos i aspira a liderar l’Ajuntament de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa