ERC demana “una campanya de Nadal decent” per ajudar el comerç

El regidor Jordi Castellana recrimina que el grup de treball amb els botiguers no s'ha reunit des de gener

El grup municipal d’ERC demana al govern d’Ada Colau que impulsi “una campanya de Nadal decent que doni oxigen” al petit comerç de Barcelona, en referència als resultats poc lluïts del nou contracte centralitzat pels llums de Nadal. Com ha avançat aquest dissabte el TOT Barcelona en primícia, la majoria d’eixos comercials instal·larà les seves pròpies llums en comptes de participar al nou model que s’estrena enguany. Només s’hi ha adherit 16 de les més de 60 agrupacions de botiguers que solen posar enllumenat.

“Malauradament, aquest titular era bastant esperable. Els que s’hi han adherit, no han notat gairebé cap canvi respecte anys anteriors”, ha valorat el regidor Jordi Castellana, en referència a la notícia d’aquest diari. “Encara som a temps”, ha esperonat.

Ha avançat que el grup presentarà una iniciativa a les comissions municipals d’aquest octubre “perquè es dissenyi la campanya de Nadal amb les associacions”. La formació també demanarà resultats sobre la licitació dels llums, que segons el consistori està a punt d’anunciar-se. Així mateix, recorda que el Grup de Treball creat al gener per preparar el Nadal 2020-2021 només s’ha reunit un cop –al gener– i demana reprendre les trobades.

Més informació

Nou comentari