Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou difon un vídeo de Colau després d’okupar diversos pisos
  • CA

El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha acusat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, de “promocionar indirectament màfies d’ocupació” i “el negoci d’explotació”. El popular també ha difós un vídeo de quan Colau era activista en el qual avisa una veïna que han okupat diversos pisos d’un bloc perquè estaven buits. “Això és xauxa, pots estar tranquil que l’alcaldessa t’ajuda”, s’ha exclamat Bou, que ha presentat en una pantalla un fragment d’un reportatge del 2006 on es veu Colau parlant amb una veïna i explicant-li que es disposa a ocupar un pis perquè no es pot permetre pagar el lloguer. “El problema és que Colau és alcaldessa i per això ha crescut l’ocupació”, ha denunciat Bou, que ha apuntat que entre el 2015 i el 2016 va augmentar un 66%.

Durant l’atenció als mitjans, que ha estat davant l’espai ocupat Can Vies, Bou ha aprofitat per demanar-ne l’enderrocament perquè “és la bandera de victòria” dels ocupes. El candidat del PP ha promès que, si acaba governant, donarà “ordres clares” a la Guàrdia Urbana perquè desallotgin els edificis ocupats, en cas que no hi hagi procediment judicial obert, i retornin les claus als propietaris. “Això donaria seguretat i tranquil·litat”, ha explicat Bou.

[r:1]

Pel que fa a Can Vies, Bou ha assegurat que cal que sigui “desallotjat i enderrocat”. “És la bandera de la victòria d’anar contra la llei i la norma, l’Ajuntament i la propietat privada”, ha lamentat Bou, que ha retret que al llavors alcalde, Xavier Trias, “li tremolessin les cames”. Com que ho considera una victòria “espectacular i significativa”, Bou aposta pel seu enderrocament per convertir-ho en una zona verda i una via de comunicació entre el carrer d’Antoni Capmany i el carrer dels Jocs Florals i acabar amb “la barrera arquitectònica”.

“A mi m’han ocupat deu vegades”

Durant l’atenció als mitjans, el candidat ha explicat que ell mateix ha patit deu ocupacions, vuit en un bloc com a promotor d’obra nova, un en un habitatge i una altra ocasió a un local, tot en els últims tres anys aproximadament, segons indica. En el primer cas, Bou ha relatat que es tractava d’una màfia organitzada que “atemoria la gent” i que assegura que anaven “armats i preparats”. 

De fet, Bou ha explicat en detall el conflicte amb els ocupants i ha assegurat que “es va ocupar a ell mateix” quedant-se al vestíbul fins que sortissin. “Hi vaig anar amb uns amics i els vaig dir que no ens guanyarien perquè nosaltres som espanyols“, ha explicat amb orgull el candidat, que ha apuntat que aquesta nacionalitat “encara pesa una mica”, i creu que això va ser el preludi de la seva victòria.

Més notícies
Bou es va oferir a Fuerza Nueva pels seus coneixements d’escalada i paracaigudisme
Notícia: Bou es va oferir a Fuerza Nueva pels seus coneixements d’escalada i paracaigudisme
Comparteix
Entre la nova documentació que acredita el pas del candidat pel partit de Blas Piñar hi ha la sol·licitud d’afiliació amb la fotografia, la signatura i el DNI
Bou, davant la seva fitxa de Fuerza Nueva: “El de la foto soc jo, però això és un muntatge ‘chusco'”
Notícia: Bou, davant la seva fitxa de Fuerza Nueva: “El de la foto soc jo, però això és un muntatge ‘chusco'”
Comparteix
El candidat del PP a Barcelona torna a negar l'evidència destapada pel TOT Barcelona però en una entrevista a Catalunya Ràdio evitar dir que ho denunciarà
Bou equipara Macià i Puigdemont amb Tejero
Notícia: Bou equipara Macià i Puigdemont amb Tejero
Comparteix
El candidat del PP demana que es rebategi la plaça que porta el nom del 122è president de la Generalitat perquè va ser "colpista"
El candidat del PP, Josep Bou, al 'Primera Plana' d''El Periódico'. | Europa Press
Bou: “No dic que l’alcaldessa sigui una gandula, però treballa poc”
Notícia: Bou: “No dic que l’alcaldessa sigui una gandula, però treballa poc”
Comparteix
Bou ha defensat que si la Guàrdia Urbana hagués portat "armes llargues" s'hauria pogut evitar l'atemptat de les Rambles
Bou culpa el PP de la manca d’inversió en transport a Barcelona
Notícia: Bou culpa el PP de la manca d’inversió en transport a Barcelona
Comparteix
Ha apuntat al partit que representa i al PSOE pels retards en les connexions al Port, a Sagrera i Sants i al corredor mediterrani

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa