Tots els partits menys PP i Ciutadans es comprometen a no pactar amb Vox en un manifest

El document inclou la promesa d'exigir que la formació ultra no participi als debats

BComú, CUP, PSC, ERC i JxCat han signat un document de compromís en què descarten qualsevol pacte amb l’extrema dreta. El manifest, impulsat per la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) alerta del possible auge del partit ultradretà Vox a les eleccions municipals del 26 de maig, i ha fet una crida a “totes les forces progressistes a nivell local” perquè s’adhereixin a un manifest contra la formació d’extrema dreta.

En un acte unitari davant de l’Ajuntament de Barcelona, el document ha estat signat per tots els partits menys PP i Ciutadans. Els diferents partits han defensat el caràcter obert i divers de la ciutat i han apostat per polítiques que tallin l’auge de l’extrema dreta de soca-rel, fent front a les desigualtats i educant la ciutadania.

El manifest que han signat inclou quatre punts: no utilitzar discursos d’odi ni quedar-se “en silenci” quan algú els apliqui, exigir que no es convidi Vox als debats, difondre material de la plataforma UCFR als actes de campanya, no pactar amb l’extrema dreta. El document també especifica que el fet de signar-lo no implica la creació d’un bloc, sinó que només comparteixen la voluntat d’aïllar Vox.  

Més informació

Comentaris

    @ Jordi 13/05/2019 9:11 pm
    Vox existe gracias a ti y a tu gente. Han estado siempre ahi, desde el golpe de estado del "generalisimo". Ahora quereis hundir del todo el barco, que ya zozobra. El adoctrinamiento, aborregamiento y el fanatismo no os traera nada bueno, escanyolito.
    JORDI 13/05/2019 4:38 pm
    Pero queridos....Vox existe por vosotros nois.....

Nou comentari