Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El candidat de Vox Barcelona, agraït als seus avis per participar al cop d’estat del 36
  • CA

El candidat de Vox per Barcelona a les eleccions de l’Estat, Ignasi Garriga, està molt agraït als seus avis per participar del cop d’estat del 1936 de Francisco Franco. En una piulada del 18 de juliol de 2016 Garriga va recordar l’aixecament feixista: “Avui agraeixo als meus avis que en un dia com avui es van llençar a defensar els nostres principis”. És una de les piulades recollides per Jordi Borràs, que les ha recuperat a Twitter.

El pensament del candidat del partit d’ultradreta segueix vigent. A l’efemèride del 18 de juliol de l’any passat Garriga va considerar que el document en què es detallava el perquè del cop d’estat del 36 està avui dia “molt vigent”. La “Proclama del Alzamiento” deia així: “La constitució, per tots suspesa i vulnerada, pateix un eclipse total: ni la igualtat davant la llei, ni llibertat. Ni unitat de la pàtria, amenaçada per l’estripament territorial”.

Al 28 de febrer de 2017 el número 1 de la llista de Vox a Barcelona va expressar la seva opinió sobre la transexualitat. “Requereix tractament psiquiàtric”, deia. Això sí, “amb tot el suport i afecte del món”, afegia.

Més notícies
“Catalunya per Espanya”: el lema de la manifestació que Vox farà a Barcelona
Notícia: “Catalunya per Espanya”: el lema de la manifestació que Vox farà a Barcelona
Comparteix
El partit de Santiago Abascal tria l'avinguda Maria Cristina per escenificar la seva protesta per la denegació del Palau Sant Jordi per a un míting
Movimiento Cívico 12-O anima els constitucionalistes a manifestar-se amb Vox
Notícia: Movimiento Cívico 12-O anima els constitucionalistes a manifestar-se amb Vox
Comparteix
L’entitat reclama un front unitari per protestar contra Ada Colau per no deixar que el partit d’ultra dreta organitzi un acte al Palau Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa