Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Entreu a la biblioteca a llegir!”: tensió entre antifeixistes i membres de Vox
  • CA

Moments de tensió entre manifestants antifeixistes i simpatitzants de Vox davant de la biblioteca Jaume Fuster, a la plaça Lesseps. Tres membres del partit ultra han muntat una carpa informativa davant de la biblioteca, que pretenen mantenir fins a les 14 hores. Els simpatitzants de Vox han establert el punt informatiu cap a les 11 hores, i tres unitats de la BRIMO dels Mossos d’Esquadra els custodien.

El moment de tensió s’ha produït quan un manifestant antifeixista s’ha apropat a la carpa amb una bandera on es pot llegir “acció antifeixista Països Catalans”. L’home s’ha encarat als membres de Vox fins que, amb l’arribada de la BRIMO, s’han separat. Agents de la policia catalana han acordonat la carpa i una vintena d’antifeixistes s’han aplegat per mostrar el rebuig a la carpa de la formació ultra.

“Fora feixistes!”, “marxeu!” o “a veure si entreu a la biblioteca a llegir una mica!”, han estat alguns dels crits dels antifeixistes. Els membres de Vox han contestat als crits amb proclames com “vaya mierda de barrio”, en referència a Gràcia.

Durant unes tres hores els manifestants antifeixistes han escridassat i insultat els simpatitzants de Vox, que no han arribat a la desena. Alguns dels membres del partit ultra contestaven als crits amb més insults i increpaven els manifestants. Tot i que la tensió ha estat una constant durant el matí, el cordó dels Mossos ha evitat topades entre els dos grups.

Més notícies
Pintada masclista a favor de Vox a la seu de la CUP
Notícia: Pintada masclista a favor de Vox a la seu de la CUP
Comparteix
"Mujeres, vamos a por vosotras #vivavox", diu la frase que embruta la façana del local del partit
Ignacio Garriga serà el candidat de Vox a l’alcaldia de Barcelona
Notícia: Ignacio Garriga serà el candidat de Vox a l’alcaldia de Barcelona
Comparteix
També encapçala la llista del partit d'extrema dreta al Congrés per la capital catalana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Felicidades a maig 06, 2019 | 06:30
    Felicidades maig 06, 2019 | 06:30
    Ha debido de ser el momento en que unos y otros han estado más cerca de una biblioteca. Po algo se empieza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa