Ignacio Garriga serà el candidat de Vox a l’alcaldia de Barcelona

També encapçala la llista del partit d'extrema dreta al Congrés per la capital catalana

Ignacio Garriga serà el candidat de Vox a l’alcaldia de Barcelona. Així ho ha anunciat ell mateix en una piulada, en què s’ha mostrat “molt agraït” al partit i al líder de la formació ultra, Santiago Abascal, per la “confiança”. Garriga encapçala també la llista del partit d’extrema dreta al Congrés per Barcelona. 

“Representaré a Espanya a Barcelona i a Barcelona al Congrés”, ha manifestat Garriga. “Alliberarem Barcelona del marxisme i del separatisme!”, ha exclamat en una piulada. El partit d’extrema dreta defineix Garriga com “un dels pilars del partit a Catalunya no només per l’empatia que genera sinó per la seva gran capacitat de treball i lideratge que exerceix tan al Comitè com a les bases del partit”.

El candidat a l’alcaldia es va mostrar agraït als seus avis per haver participat al cop d’estat franquista del 1936 a Twitter al 2016. Ho va fer el 18 de juliol, efemèride del cop d’estat feixista. A més, també va escriure en una piulada que la transexualitat és una malaltia que requereix “tractament psiquiàtric”. 

L’advocat del partit al judici de l’1-O Javier Ortega-Smith era una de les persones que sonaven com a possibles alcaldables a la capital catalana, però finalment anirà a la llista pel Congrés a Madrid. 

Fa quatre anys, Garriga va ser candidat a l’alcaldia de Sant Cugat, on vivia, per Vox. Abans, havia sigut membre de les Noves Generacions, les joventuts del PP:

Més informació

Comentaris

    fran bcn 24/04/2019 12:56 pm
    i es clar, tot en castellà, així mai seduiràs...està clar que nomes et dirigeixes a la teva penya.-...
    tom 24/04/2019 7:47 pm
    no tens res a fer ni res a rascar aqui a catalunya.......mira que s'ha fet dels populars..... ja son residuals

Nou comentari