Més Mossos que simpatitzants en un acte de Vox a Barcelona

Un centenar d'antifeixistes s'ha concentrat al Centre Cívic de la Sagrera per protestar contra el partit d'ultradreta

Un centenar de persones s’ha concentrat aquest dissabte davant del Centre Cívic La Sagrera, més conegut com “La Barraca”, per protestar contra un acte que ha organitzat Vox. Davant, més Mossos d’Esquadra que simpatitzants del partit d’ultra dreta. Al crit de “La Sagrera serà la tomba del feixisme” i “Pim, pam, pum, que no en quedi ni un” els manifestants han anat donant la benvinguda a cada persona que s’acostava a l’acte, mentre alguns dels assistents els miraven amb cara riallera o ensenyaven banderes espanyoles.

 

Una desena de furgonetes dels Mossos han creat un perímetre de seguretat al voltant del centre cívic. Agents de la BRIMO han escortat al líder de Vox a Barcelona i cap de llista per a les generals del 28A, Ignasi Garriga, que ha pogut entrar per un carrer secundari sense més problemes. També està prevista l’assistència de Juanjo Aizcorbe i Lola Martin, números 2 i 4 de la llista, i del candidat al senat Juan Carlos Segura.

Entre els manifestants que s’han aplegat per protestar contra la presència de Vox hi havia la cap de llista de la CUP a les municipals de Barcelona, Anna Saliente. Els concentrats també han criticat els Mossos d’Esquadra quan s’han posat l’equipació antiavalots en veure que avançava la línia de la protesta.

Més informació

Comentaris

    ks 14/04/2019 5:57 am
    eso de que nadie os va a callar tampoco se cumple
    Ferran 14/04/2019 12:55 pm
    JO::: a mis 73, me saco un gran peso de encima XD.

Nou comentari