Forn reclamarà sortir de la presó per ser escollit alcalde al ple si guanya les eleccions

L'exconseller empresonat diu en una carta llegida per Elsa Artadi que segueix "l'exemple de Puigdemont"

“La lluita i els èxits del president Puigdemont són un gran exemple”. Així explica el cap de llista de Junts per Catalunya a Barcelona, Joaquim Forn, en una carta enviada des de la presó de Soto del Real i llegida aquest dissabte per Elsa Artadi, la seva número 2 per a les eleccions municipals d’aquest 2019. “Si ell segueix lluitant, nosaltres seguirem lluitant. Si ell no es rendeix, no ho podem fer nosaltres”, afegeix Forn.

I fa una crida a votar-lo perquè si guanya les eleccions municipals a Barcelona reclamarà sortir de la presó per poder ser investit alcalde. “Vull guanyar, anem a guanyar. I si la ciutadania de Barcelona em dona la seva confiança, ens dona els seus vots, i guanyem les eleccions, defensaré els meus drets polítics, que tinc avui, com els tindré el pròxim 15 de juny, i m’oferiré per ser escollit alcalde al ple de l’Ajuntament”, anuncia.

Tot i així, afegeix, per donar força i autoritat a Artadi: “Amb la mateixa contundència i determinació, també us dic que si no em deixen ser alcalde, l’Elsa Artadi serà una gran alcaldessa“.

Tot i que les enquestes els donen un modest quart lloc en les previsions de vot –per darrera de Barcelona en Comú, ERC i el PSC–, Forn manté la moral de victòria en el segon dia de campanya. “Farem una bona campanya, treballarem, i recollirem els fruits d’aquesta feina, i d’aquest compromís. Tenim l’oportunitat de guanyar el 26 de maig a Barcelona, i no la desaprofitarem”, adverteix.

També assegura que espera poder fer la setmana que ve la roda de premsa organitzada per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) des de Soto del Real, que la Junta Electoral Central va vetar aquest divendres al·legant que la sala estava ocupada.

Més informació

Comentaris

    Oh! 11/05/2019 3:19 pm
    Largo me lo fiais....

Nou comentari