Artadi visita Forn a Soto del Real i promet impulsar una Barcelona més ecològica

La número dos de la llista de JxCAT adverteix que el futur de la capital catalana "no passa per solucions importades ni dels anys 80" sinó per recuperar el verd i reduir cotxes

La número dos de la llista de JxCAT a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha visitat aquest dimecres a Soto del Real el candidat de la seva formació a l’alcaldia de la capital catalana, Joaquim Forn, i ha promès un ajuntament “eficient, innovador i col·laborador” que posarà punt i final “al desastre que s’està provocant a una ciutat meravellosa”. Segons Artadi, Barcelona necessita un canvi “urgent” basat en els eixos de la “innovació i l’ecologisme”. Es tracta, ha apuntat de desplegar iniciatives per adaptar els serveis de Barcelona a les necessitats dels seus ciutadans i de fer que sigui “la ciutat de la vida” mitjançant la “recuperació d’espais verds” i “reduint el cotxe en superfície”.

Artadi s’ha reunit amb Forn durant 49 minuts acompanyada dels números tres i quatre de la candidatura, Neus Munté i Ferran Mascarell. Han abordat amb l’exconseller i cap de llista els reptes de la campanya a les eleccions del 26 de maig.  En aquest sentit, segons ha explicat en declaracions a la premsa, a la reunió han parlat del projecte d'”inversió intensiva” en un barri de la ciutat per convertir-lo en un punt “d’emissions zero” i de propulsió del vehicle elèctric. Es tracta, també, de fer una “millor gestió” de l’aparcament soterrat i impulsar la col·laboració amb empreses que fan motosharing

Artadi ha assegurat que la proposta de JxCAT implica un “canvi real i de futur” per a la ciutat de Barcelona i la transformació del govern municipal “en un ajuntament eficient, innovador i col·laborador”. Segons ha dit, malgrat que Joaquim Forn estarà empresonat durant la campanya la resta de candidats, començant per ella mateixa, fan campanya amb “tota la seva energia, activitat i projecte de futur” que “no passa per opcions ni solucions importades ni per opcions i solucions dels anys 80”.

Forn ha piulat unes hores més tard i ha valorat la reunió com a “molt profitosa”. Ha explicat que els quatre candidats han dedicat la breu trobada a “rematar eixos i estratègia de la campanya que ens portarà a la victòria a les eleccions del 26M a Barcelona”.

 

Més informació

Nou comentari