Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi acusa la JEC de prohibir els actes de Forn per “revenja” pel “ridícul” amb Puigdemont
  • CA

La número 2 de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha argumentat que la Junta Electoral Central (JEC) no autoritza actes del cap de llista, Quim Forn, per “revenja” i en “represàlia” pel “ridícul” que ha fet l’organisme amb el candidat a les europees Carles Puigdemont. Així s’ha expressat l’exconsellera durant la roda de premsa d’aquest divendres al migdia a la redacció de l’ACN. 

Artadi ha substituït Forn, a qui la JEC va negar ahir a la nit l’autorització per participar per videoconferència des de la presó de Soto del Real. D’altra banda, Artadi confia en una “remuntada” de JxCat a Barcelona després de l’enquesta del CEO d’aquest matí, que situa la formació en tercera posició per darrere d’ERC i el PSC.

Prima l’antidemocràcia

Artadi ha subratllat que, on no pugui ser Forn hi arribaran la resta de candidats. La número 2 de la llista considera que la JEC opta ara per intentar “fer mal” a la formació de Puigdemont a Barcelona, després del “ridícul” de voler “aturar” la carrera de l’expresident del Govern cap a l’Europarlament. “Ho veiem com una represàlia i una revenja sobre JxCat, ha primat l’antidemocràcia”, ha insistit.

D’altra banda, Artadi confia que JxCat consolidi la “remuntada” a les europees, després de l’enquesta del CEO que pronostica un “triple empat” junt amb ERC i el PSC. La candidata a Barcelona ha afegit que la seva formació ha passat de no poder-se ni presentar als comicis a l’Eurocambra a optar a dos eurodiputats, segons el sondeig.

Més notícies
El Govern critica la Junta Electoral per prohibir la roda de premsa de Forn
Notícia: El Govern critica la Junta Electoral per prohibir la roda de premsa de Forn
Comparteix
Meritxell Budó ha acusat a la JEC de prendre “decisions arbitràries”
La Junta Electoral veta una roda de premsa de Forn al·legant que la sala està ocupada
Notícia: La Junta Electoral veta una roda de premsa de Forn al·legant que la sala està ocupada
Comparteix
La conferència de premsa s'havia de fer aquest divendres des de Soto del Real, organitzada per l'Agència Catalana de Notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa