Artadi demana un cara a cara a Maragall

La número 2 de JxCat ha fet arribar la proposta al republicà per carta i en nom de Quim Forn, el cap de llista i pres polític

La número dos de la candidatura de JxCat per a les eleccions municipals a Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha proposat aquest dimeres al candidat d’ERC, ​​Ernest Maragall, un debat cara a cara per “abordar els diferents problemes que té Barcelona i la millor manera de resoldre’ls”.

En una carta enviada al candidat republicà, Artadi li ha comunicat que li fa la proposta en nom del candidat a l’alcaldia de Barcelona de la seva formació, Quim Forn, que està a la presó, i que en “circumstàncies normals” seria ell qui li escriuria la carta.

“Desgraciadament, tant ell com altres companys nostres són injustament a la presó pels fets de l’1 d’octubre”, ha lamentat, i ha declarat estar segura que la feina dels demòcrates permetrà desemmascarar i revertir aquesta situació.

Artadi li diu que està segura que tindran molts punts en comú, però que també hi haurà discrepàncies, per la qual cosa considera molt útil contrastar idees: “Els votants de Barcelona ho agrairan segur”.

“Quedo a l’espera de rebre la teva resposta, que estic convençuda que serà afirmativa”, conclou Artadi.

Més informació

Nou comentari