Artadi vol reduir un 25% la taxa de delinqüència a Barcelona

La candidata de JxCat proposa un servei de violència de gènere a la Guàrdia Urbana i augmentar la plantilla de la policia local fins a 3.300 agents

La número 2 de JxCat a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha desgranat les seves propostes en matèria de seguretat, en la roda de premsa d’aquest dilluns al migdia a la seu de la formació. L’exconsellera vol reduir la taxa de delinqüència de la ciutat als nivells del 2015 i ha denunciat que els fets delictius han augmentat un 25% els últims quatre anys. Per contra, ha recordat que al final del mandat Trias havien disminuit un 15% respecte el 2011. Artadi, a més, proposa un servei per atendre els casos de violència de gènere de la Guàrdia Urbana, a més d’incorporar aquest cos i els Bombers al telèfon d’emergències 112.

Artadi ha remarcat que un 21% dels barcelonins i barcelonines creuen que la inseguretat és el “principal problema” de la ciutat, i que aquestes dades contrasten amb la gestió de la seguretat durant el mandat de l’exalcalde i candidat de JxCat Xavier Trias. La formació independentista proposa designar un responsable polític de Prevenció i Seguretat del govern municipal, i que un regidor n’assumeixi l’àrea de manera exclusiva.

A més, JxCat vol ampliar les places de les properes convocatòries d’agents de la Guàrdia Urbana fins arribar als 3.300 agents l’any 2022, i estabilitzar la plantilla de l’SPEIS en 750 bombers i personal tècnic i de suport, fins a finals del mandat.

Més informació

Nou comentari