Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El mural censurat del rei es converteix en marxandatge solidari
  • CA

L’artista Roc Blackblock, autor del grafiti sobr el rei emèrit que va ser esborrat pels serveis municipals barcelonins, ha convertit la foto del mural en marxandatge solidari per contribuir a les causes relacionades amb la llibertat d’expressió. “Traiem el mural en làmina i en adhesius per omplir tot els barris, pobles i ciutats”, ha explicat al seu compte de Twitter. “Els beneficis aniran destinats a casos de censura i repressió de la llibertat d’expressió com el de’n Pablo Hasél”.

Roc Blackbloc ha assegurat que la seva lluita “no va del meu mural, va de la nostra llibertat d’expressió, la de totes” i ha lamentat que hi ha gent “instrumentalitzant els fets per treure’n rendiment o distorsionar els objectius originals de la nostra iniciativa. Nosaltres seguirem a la nostra. I la nostra és la lluita antirepressiva i per la llibertat d’expressió”. L’artista ha acceptat les disculpes de l’Ajuntament i ha acceptat la seva oferta de repintar el mural.

Les làmines A3 tenen un cost de 15 euros, mentre que un paquet de cinc adhesius per només dos euros. Dos dos articles estan disponibles a la botiga en línia de Partisano i es començaran a enviar a finals de la setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa