Desafiaments creuats entre alcaldables després del cara a cara entre Valls i Colau

Artadi ha reptat l'alcaldessa a un debat | Maragall ha proposat un cara a cara amb Collboni, que ha acceptat

Desafiaments creuats entre diversos candidats a l’alcaldia per batre’s en debats cara a cara. Si ahir l’alcaldessa Ada Colau i el candidat de Ciutadans, Manuel Valls, es van enfrontar en un debat a Salvados, avui el candidat del PSC, Jaume Collboni, ha acceptat l’oferta que una estona abans li havia fet l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, de fer un cara a cara. El candidat republicà ha afirmat a El Món a Rac 1 que un debat entre ell i Collboni seria “més interessant” que el de Colau i Valls. L’alcaldable socialista ha acceptat la proposta en una piulada, en què ha dit que els barcelonins han de poder “contrastar els dos principals models de ciutat”.

Junts per Catalunya també s’ha sumat als desafiaments i ha anunciat que han demanat celebrar un debat entre Ada Colau i Elsa Artadi a El Món a Rac 1. I ha interpel·lat la líder del consistori en una piulada: “Si l’alcaldessa va debatre amb Manuel Valls a una televisió espanyola, ha de poder debatre amb Elsa Artadi a una ràdio barcelonina”.

El candidat Jordi Graupera va proposar un debat​ per contraprogramar el cara a cara entre l’alcaldessa i l’ex primer ministre francès però cap dels altres alcaldables va acceptar. El primer debat electoral s’havia de produir el 26 de març, però la negativa d’última hora de Colau el va fer caure. 

Més informació

Nou comentari