Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall: “L’autèntic debat i tria és entre Colau i Maragall”
  • CA

Ernest Maragall ho té clar: per a ell només hi ha dos possibles alcaldes a Barcelona després de les pròximes eleccions municipals, ell mateix o Ada Colau. Així d’obertament ho diu des d’aquest dissabte: ho ha dit en una entrevista a El Periódico i després ha continuat amb el missatge en la visita que ha fet al punt d’informació de campanya que ERC ha muntat a la plaça de Sarrià dins del que els republicans han batejat la Multiparada: una parada de propaganda electoral en cada districte (tres, en el cas de Sant Martí).

A Sarrià, l’alcaldable ha criticat la decisió de La Sexta de fer un debat a dos demà al programa Salvados, només amb Ada Colau i Manuel Valls, i ha dit que el veurà “amb la sensació de què ens estan aixecant la camisa”. “És evident que hi ha una reacció de l’establishment espanyol perquè veuen que anem de debò, que cada cop més hi ha una majoria republicana i tracten d’impedir-ho amb escenes com aquestes”, ha afegit.

Per a ell, “l’autèntic debat i tria és entre Colau i Maragall, de manera que els ciutadans tindran oportunitats de contrastar i triar entre aquest govern de molta ideologia i quasi cap resultat o un govern de transformació i nítidament republicà que sabrà defensar la dignitat i l’equitat arreu de la ciutat”.

Més notícies
L'alcaldessa, Ada Colau, i el candidat de Ciutadans, Manuel Valls. | ACN
Colau escalfa el cara a cara amb Valls acusant-lo de masclista
Notícia: Colau escalfa el cara a cara amb Valls acusant-lo de masclista
Comparteix
L'alcaldessa i l'ex primer ministre francès s'enfronten en un debat que s'emetrà diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa