Colau escalfa el cara a cara amb Valls acusant-lo de masclista

L'alcaldessa i l'ex primer ministre francès s'enfronten en un debat que s'emetrà diumenge

L’alcaldessa, Ada Colau, ha fet un espòiler del cara a cara que l’enfrontarà amb el candidat de Ciutadans, Manuel Valls. Colau ha avançat en el tercer vídeo del seu canal de Youtube que el debat, que s’emetrà diumenge a Salvados, és un exemple de “mansplaining. La líder del consistori ha dit que l‘ex primer ministre francès és el “campió” d’aquesta actitud. “És la sensació que un home, normalment més gran que tu, sap més que tu que t’explica tot constantment”, ha definit Colau en el vídeo (minut 3:00).

[r:1]

Del cara a cara Colau ha recordat que estarà moderat per Jordi Évole i s’emetrà a La Sexta. “Nivell high, ha dit. Sobre la trajectòria de Valls abans de presentar-se a alcalde, l’alcaldessa ha destacat que va ser primer ministre francès però que “va acabar malament”. “Tenia la popularitat pels terres i no sabia què fer, per tant es va presentar a alcalde”, ha declarat. 

Valls ha respost Colau demanant “joc net” i esperar a l’emissió del programa de Salvados abans de fer més declaracions. L’alcaldable ha assegurat que van tenir “un debat de molt bon nivell” on van expressar “opinions oposades” sobre com ha de ser Barcelona, però ha destacat que va ser un intercanvi respectuós. “Que siguin els espectadors els qui expressin la seva opinió sense apriorismes“, ha dit en un vídeo que ha penjat a Twitter.

 

Més informació

Nou comentari