Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls assegura que cal “expulsar” tots els manters en situació irregular
  • CA

L’alcaldable amb el suport de C’s, Manuel Valls, ha assegurat avui en una entrevista a Catalunya Ràdio que acabarà amb el top manta. Segons l’exprimer ministre francès, els manters són víctimes de màfies i, per tant, la Guàrdia Urbana ha d’intervenir en el fenomen. Per Valls, cal “expulsar” tots aquell qui estiguin en situació irregular, recull Europa Press. A més, Valls ha apuntat que les polítiques municipals han col·laborat a afavorir un “efecte crida” d’una banda i “han ajudat el top manta a instal·lar-se”.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha condemnat aquesta proposta i l’ha catalogat irònicament d'”una altra genialitat de Valls”. Pisarello ha criticat que Manuel Valls no presenti “cap proposta d’integració social” per aquells que no tenen els papers en regla. Així, el regidor de Barcelona en Comú ha aprofitat per vincular l’ideari de l’exprimer ministre a Barcelona amb l’expulsió de gitanos de França que va dur a terme el seu govern.

Pactes i seguretat

En relació a possibles pactes post-electorals, el candidat francès ha apostat per repetir la línia d’arribar a acords “amb els partits constitucionalistes” però sense incloure mai a Vox en aquests espais. Valls ha insistit a dir que no es pot “posar el destí d’Espanya i de Barcelona” en mans d’independentistes ni de populistes d’esquerres o de dretes.

I en relació a l’estat de la ciutat barcelonina, ha destacat que l’any passat es van cometre gairebé 200.000 delictes i que la falta de seguretat va ser la principal preocupació dels ciutadans segons el darrer baròmetre. A més, ha reivindicat que cal construir més per “fer baixar el preu del lloguer” i ha criticat la mesura del 30% per a habitatge protegit perquè “frenarà” la inversió a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa