Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ada Colau convoca la contra-contra manifestació de Vox
  • CA

Ada Colau ha convocat una contra-contra manifestació davant de l’acte de campanya que farà Vox aquest dissabte a Barcelona. L’alcaldessa ha animat els ciutadans a sortir al carrer per fer una “festa”. Colau s’ha desmarcat de la concentració d’Arran el mateix dia, que pretén “aturar” l’acte del partit ultra. La manifestació de Colau està prevista a les 11:30 hores dissabte a la ronda Sant Antoni. 

Cartell de la contra-contra manifestació de Colau. 27-3-2019 | Youtube: Ada Colau

Cartell de la contra-contra manifestació de Colau. | Youtube: Ada Colau

La líder del consistori, però, aposta per una celebració davant de l'”akelarre en blanc i negre” que prepara Vox. “Som més els que creiem que l’amor guanya a l’odi”, ha considerat. En el segon vídeo electoral de la seva sèrie ’10 semanas’, llançada a YouTube, diu que la intenció del partit d’extrema dreta -a qui denomina “els rancis”-  és “provocar” per guanyar visibilitat. 

A més, ha criticat que els membres del partit ultra “sempre han viscut amb els privilegis d’una societat masclista”. Colau ha advertit que Vox és contrari als drets de les dones, del col·lectiu LGTBI i de les persones immigrants. 

“Contraprograma” la concentració antifeixista

El col·lectiu d’Arran ha contestat l’alcaldessa i li ha dit que està “contraprogramant la concentració antifeixista”. A través de Twitter, li ha preguntat de forma irònica: “No ens veiem dissabte a les 10:30 hores a plaça Espanya?”. 

L’alcaldable Jordi Graupera tampoc ha estalviat crítiques a la contra-contra-manifestació de Colau. El candidat a alcalde ha establert dos tipus de “moviments civils” a Barcelona: “els que l’alcaldessa menysprea i els que l’alcaldessa fagocita per fer-se una foto”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa